Om Milagro

Milagro betyder underverk. Det är just detta som kännetecknar både Milagros ägare Nahrin Izar och hela bolagets visioner. Vi vill skapa drömmar!

Nahrins passion för sömnad började redan som ung. Hon innehar gesällbrev inom klännings- och damskrädderi och efter utbildningen på Textilhögskolan i Borås flyttade hon till Stockholm för att förverkliga sin dröm – att sy klänningar. 2004 började resan som skulle ta oss till idag, då vi har förverkligat många brudars drömmar. Efter några år i sin första lokal på Östermalm där hon bl.a klädde bröllopsgäster med både sin egna design och som återförsäljare började Nahrin med sin första brudkollektion. Framgångarna var stora och snabbt växte hon ur den dåvarande lokalen och flyttade till Karlavägen, där Milagro ligger än idag. Idag har Milagro har två exklusiva butiker i hjärtat av Stockholm, specialiserade på bröllop och fest. Med stor kunskap och hög servicenivå erbjuder Milagro brudklänningar med en god passform och kvalité som riktar sig till den moderna och klassiska bruden.

Hos Milagro får du en unik upplevelse. Det är med vår kunskap, erfarenhet och känsla för vad du som kund önskar dig som vi vill erbjuda dig bästa möjliga service för att hitta din drömklänning. Vi är specialiserade på sömnad så din klänning kommer att passa just dig perfekt. Vi skiljer oss från mängden genom att vi använder vår kreativitet och våra sömnadskunskaper för att förändra och utveckla våra klänningar och tillsammans skapa din drömklänning i vår egen syateljé. Med tretton år i branschen är Milagro Sveriges största återförsäljare av Pronovias, Enzoani och Rosa Clara. Hos Milagro genomsyrar en stark familjär anda och teamkänsla. Hos oss känner du dig som kund som hemma då vi arbetar med stort engagemang och hjärta. Vår ambition är att Milagro ska vara det självklara valet för både dig, dina vänner och familj när ni ska välja klänning. Din dröm – vår uppgift.

Press