Boka tid

Vi vill erbjuda dig en härlig upplevelse, därför rekommenderar vi att du enkelt bokar en tid nedan. På så sätt får du en timme tillsammans med oss med fokus på dig i brudrummet.

Vid tidsbokning vet du med säkerhet att det finns ett provrum tillgängligt. Under dessa 60 minuter väljer vi tillsammans ut klänningar efter dina önskemål samt med guidning och rekommendationer av vår kunniga personal. Provningarna börjar varje heltimme, exempelvis kl 14:00-15:00. Önskar du att prova fler klänningar är du välkommen att boka ett till besök, alla provningar är kostnadsfria hos oss.

Har du redan hittat din drömklänning och önskar att lägga en beställning kan du boka en provning på 30 min - där du även har möjlighet att prova klänningen igen. Vår personal kommer att hjälpa dig under provningen, vid beställning samt för att konsultera eventuella sömnadsjusteringar.

På grund av platsbrist i butiken och flera provningar samtidigt är det ett begränsat sällskap som har möjlighet att följa med på din provning:
Veckodagar - max 4 personer utöver bruden
Lördagar - max 3 personer utöver bruden

Mellan två bokningar kan korta förseningar förekomma, när föregående kund ska avsluta och nästa kund ska påbörja sin provning. Vi hjälper er så fort vi får möjlighet och kommer ge er den provtid ni har bokat.

Har du redan beställt din brudklänning och är intresserad av att boka tid i vårt skrädderi gör du det genom att ringa till butiken 08-645 25 75 eller maila info@milagro.se

Varmt välkommen till Milagro!