Kontakt

Milagro de Nahrin
Tel: +46 (0)8 645 25 75
Email: info@milagro.se
Följ oss!

Vår butik

Milagro
Karlavägen 38
114 49 Stockholm
Öppettider
Måndag - Fredag: 11:00 - 18:00
Lördag: 11:00 - 15:00
Söndag: STÄNGT
Avvikande öppettider
6/6: Stängt

Jobba på MILAGRO

Vill du jobba med brudklänningar och lyckliga kunder?
Sök jobb som butiksbiträde hos oss! 💍

På MILAGRO arbetar vi med att förverkliga brudars brölloppsdrömmar och gör allt för att våra kunder ska få en oförglömlig upplevelse. Vi är experter och guidar kunder i ett av deras livs största och viktigaste val. I sortimentet finns över 150 klänningar bestående av av allt från lätta tyllklänningarna till tunga och exklusiva prinsessklänningar.

Att köpa en brudklänning är ett stort beslut för bruden som vi tar på stort allvar - det viktigt att personalen är engagerad, noggrann samt påhittig med lösningar och styling för att uppfylla brudens önskemål. Då vi jobbar i nära kundkontakter och är med bruden från första besöket till sista skrädderi-provningen är det viktigt att du känner dig trygg vid kundmöten, har hög energi och brinner för exemplarisk service. Det är meriterande (men inget krav) med kunskap inom skrädderi eftersom vi erbjuder passforms-justering och designförändring hos vår skräddare.

Som team jobbar vi nära varandra och har en stark gemenskap. Vi är lyhörda, stöttande och arbetar effektivt i högt tempo vilket leder till givande och roliga arbetsdagar. ✨

Har du ett öga för detaljer, högt engagemang och vill jobba i en inspirerande miljö så kan det vara just du som är det nytillskott teamet behöver! Anställning sker succesivt och innefattar tjänster som deltids samt heltids butiksbiträde.

Skicka in din ansökan till nahrin@milagrodenahrin.se.