FAQ

Här får du svar på frågor som våra kunder ofta frågar av oss. Har ni frågor utöver dessa så rekommenderar vi att ni ringer in och tar frågorna per telefon eller mailar.
1. Tidsram
Vi rekommenderar att du börjar prova brudklänningar 8 månader innan bröllopsdagen. Leveranstiden är i allmänhet 4-6 månader, dock kan vi ofta hjälpa till med snabbare leverans så är du ute sent har vi ofta möjlighet att hjälpa dig, tveka inte att komma till oss oavsett.
2. Boka tid
För att ge dig bästa möjliga service och för att du som brud ska få en fantastisk upplevelse ber vi dig att boka tid. En bokning varar i en timme och då går vi tillsammans igenom vad du är intresserad av, provar och förhoppningsvis hittar din drömklänning.
3. Sällskap
Max sällskapet under rådande tider är 1-2 personer utöver bruden. Vi önskar att få be er ordna barnvakt inför besöket hos oss så att du som brud får ut maximalt av din bokning.
4. Inför bokad tid/provning
Ta med ett öppet sinne och gott humör när ni kommer till oss. Förbered gärna inspirationsbilder samt dina tankar kring valet av klänning. Vi har podier att stå på och skor att låna.
5. Prisklass
Våra brudklänningar kostar från 15.000SEK upp till 40.000SEK*. Priserna är exklusive sömnadsändringar.

*Ordinarie pris.
6. Sömnadsändringar
Vi erbjuder sömnadsändringar till alla våra brudar. Vi gör mycket designändringar samt passformssömnad. Vi rekommenderar att börja med provningarna 1-2 månader innan bröllopsdagen. Sömnadskostnader ingår EJ i priset för brudklänningen. Provningar för sömnadsändringar görs endast måndagar-fredagar.
7. Betalning
Vid orderläggning betalas en handpenning på 50% av den totala orden. Handpenningen återbetalas EJ eller flyttas över till annan vara. Vid uthämtning av din klänning betalas hela orden. Varor som köps på rea betalas till fullo vid köptillfället.
8. Öppet köp & bytesrätt
Milagro tillämpar EJ öppet köp eller bytesrätt.
9. Förvaring
Vi erbjuder förvaring upp till 3 månader av er brudklänning. Vid leverans tidigare än så måste vi dessvärre be er hämta er klänning i väntan på första provningen.