FAQ

Här får du svar på frågor som våra kunder ofta frågar av oss. Har ni frågor utöver dessa så rekommenderar vi att ni ringer in och tar frågorna per telefon eller mailar.
1. Tidsram
Vi rekommenderar att du börjar prova brudklänningar 8 månader innan bröllopsdagen. Leveranstiden är i allmänhet 4-6 månader, dock kan vi ofta hjälpa till med snabbare leverans så är du ute sent har vi ofta möjlighet att hjälpa dig, tveka inte att komma till oss oavsett.
2. Boka tid
För att ge dig bästa möjliga service och för att du som brud ska få en fantastisk upplevelse ber vi dig att boka tid. En bokning varar i en timme och då går vi tillsammans igenom vad du är intresserad av, provar och förhoppningsvis hittar din drömklänning.
3. Sällskap
Självklart får du ha med dig ett sällskap på upp till 3 personer. Vi önskar att få be er ordna barnvakt inför besöket hos oss så att du som brud får ut maximalt av din bokning. Undantag gäller vid brudprovningar på Kungsholmen och under lyxprovningarna där man får ha med sig upp till 10 personer.
4. Inför bokad tid/provning
Ta med ett öppet sinne och gott humör när ni kommer till oss. Förbered gärna inspirationsbilder samt dina tankar kring valet av klänning. Vi har podier att stå på och skor att låna.
5. Prisklass
Våra brudklänningar kostar från 15.000SEK upp till 40.000SEK*. Priserna är exklusive sömnadsändringar.

*Ordinarie pris.
6. Sömnadsändringar
Vi erbjuder sömnadsändringar till alla våra brudar. Vi gör mycket designändringar samt passformssömnad. Vi rekommenderar att börja med provningarna 1-2 månader innan bröllopsdagen. Sömnadskostnader ingår EJ i priset för brudklänningen. Provningar för sömnadsändringar görs endast måndagar-fredagar.
7. Betalning
Vid orderläggning betalas en handpenning på 50% av den totala orden. Handpenningen återbetalas EJ eller flyttas över till annan vara. Vid uthämtning av din klänning betalas hela orden. Varor som köps på rea betalas till fullo vid köptillfället.
8. Öppet köp & bytesrätt
Milagro tillämpar EJ öppet köp eller bytesrätt.
9. Förvaring
Vi erbjuder förvaring upp till 3 månader av er brudklänning. Vid leverans tidigare än så måste vi dessvärre be er hämta er klänning i väntan på första provningen.
10. Skillnad mellan Milagro butikerna
Karlavägen
Butiken är vår flagship store där vi har bredare utbud av både fest och brudklänningar. Ni kommer få personlig hjälp under tidsbokningar och även drop-in i mån av tid. Här rekommenderar vi ett sällskap på 2-4 personer.

Kungsholmen
Här har du som brud möjlighet att boka butiken för en timmes privat provning för dig och hela ditt sällskap. Sortimentet består av utvalda klänningar från olika märken och ett större utbud av Couture klänningar. Ni bjuds på kaffe och tilltugg, om så önskas kan bubbel förbokas. Här kostar ett besök 350 kr och provningen ska förhandsbokas. Här har vi ej drop in.